Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@16:13:10 GMT

فروش اینترنتی سایپا هر روز انجام می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۴۰۱۱۶

به گزارش اکوفارس، عبدالله بابایی، نماینده ویژه مدیرعامل در امور فروش و خدمات پس از فروش محصولات سایپا، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار و کمیته خودرو می‌توانیم تقریبا حدود ٢٠ درصد از تولید روزانه شرکت را به صورت فروش فوری عرضه کنیم. علاوه بر اینکه سایت فروش محصولات به صورت شبانه‌روزی فعال بوده و مشتریان امکان خرید محصولات را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته با توجه به اینکه این ٢٠ درصد شامل تقریبا روزانه ۴٠٠ دستگاه خودرو در سایپا می‌شود، ممکن است با توجه به تقاضای بالا این تعداد در همان ساعت اول به فروش برسد و سایت برای آن روز بسته شود.

وی افزود: سایت برای فروش هر روز ساعت ١٠ صبح باز و عرضه محصولات آغاز می‌شود. 

بابایی در مورد سهمیه اختصاص داده شده به نمایندگی‌های سایپا و حرف و حدیث‌هایی که در این رابطه مطرح است، گفت: سهمیه برای نمایندگی‌ها در شرایط محیطی ومنطقه‌ای به صورت یکسان در نظر گرفته می‌شود. علاوه بر این شرایطی شامل ثبت نام با کارت ملی، داشتن سن بالای ١٨ سال و عدم خرید خودرو از ابتدای سال ٩۶ برای ثبت‌نام‌ها ملاک قرار گرفته است. همچنین در این نوع عرضه صلح هم وجود ندارد، بنابراین ما تنها به دنبال مشتریان واقعی و مصرف‌کننده نهایی هستیم.

وی با اشاره به استقبال بالای مردم در روزهای نخست فروش، افزود: با ادامه این روند به مرور تقاضا هم کاهش پیدا خواهد کرد.

بابایی در مورد میزان فروش و قیمت‌ها اعلام کرد: ملاک قیمت فروش محصولات سایپا، پنج درصد زیر قیمت حاشیه بازار در  ١٠ بهمن ماه است که تفاوت زیادی با قیمت‌های فعلی بازار دارد.

وی درباره موعد تحویل خودروهای ثبت‌نامی اعلام کرد: سعی ما این است که تمامی خودروهای ثبت‌نامی را تا پیش از عید نوروز به مشتریان تحویل دهیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • قیمت تولیدات سایپا در بازار +جدول
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • قیمت روز محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • معرفی یک گلر جدید از تیم اخباری(عکس)